Wallpaper 3D

Katrangan singkat:

Non-beracun lan ramah lingkungan: stiker tembok XPE digawe saka busa XPE, yaiku bahan sing aman, ramah lingkungan lan ora beracun.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Materi

Kandel

Ukurane

Kertas tembok 3d

XPE

0,25cm

70 * 77cm

0,35cm

70 * 77cm

0,5cm

70 * 70cm

0,55cm

70 * 72cm

70 * 77cm

70 * 90cm

0,75cm

70 * 77cm / 70 * 72cm

1. Ora beracun lan ramah lingkungan: stiker tembok XPE digawe saka busa XPE, yaiku bahan sing aman, ramah lingkungan lan ora beracun.
2. Kualitas kuat: desain kenthel super lengket, alus lan tahan aus.
3. Macem-macem gaya: Desain 3D telung dimensi, tekstur bening, warna sing sugih lan maneka warna, ngethok gratis.
4. Gampang diresiki: anti banyu lan anti-foul, lap resik.

Wallpaper minangka jinis bahan dekorasi interior sing digunakake kanggo nempel tembok, sing akeh digunakake ing dekorasi interior omah, kantor, hotel, hotel, lsp. Bahan kasebut ora diwatesi mung kanggo kertas, nanging uga kalebu bahan liyane. Amarga duwe karakteristik macem-macem warna, pola sing mewah, gaya mewah, keamanan lan perlindungan lingkungan, konstruksi sing trep, lan rega sing terjangkau, sing ora ana tandhingane karo bahan dekorasi interior liyane.

Biasane pulp kayu kimia sing diputih digunakake kanggo ngasilake kertas dhasar, lan banjur diproses kanthi macem-macem proses, kayata nutupi, nyetak, embossing utawa nutupi permukaan, lan pungkasane dipotong lan dikemas sadurunge ditinggal pabrik. Iki nduweni kekuwatan, kateguhan, tampilan sing apik lan resistensi banyu sing apik.

● Umur layanan sing dawa: Gunakake wallpaper kanthi teknologi produksi canggih, bahane luwih apik, lan umur layanan bakal luwih dawa.

● Kacepetan konstruksi cepet lan resik: angel ngeculake tembok lan bakal ninggali sawetara noda, lan angel dicopot, nanging nalika wallpaper ditempelake, yen lem sengaja tumpah ing papan skirting utawa bingkai jendhela, biasane nggunakake kain teles utawa spons. Bisa diresiki kanthi cepet.

● Gaya sing sugih: pilih wallpaper favorit lan gawe efek sing dikarepake.

● Ruangan rega sing akeh: rega bisa nyukupi kabutuhane level sing beda-beda.

Gambar Produk

3D Wallpaper0102
3D Wallpaper0104
3D Wallpaper0105
3D Wallpaper0101
3D Wallpaper0106
3D Wallpaper0103

Pengepakan

Kantong PE, karton utawa tas anyaman Big.

3d packing4
3d packing3
3d packing2
3d packing5
3d packing6
3d packing7
3d packing8
3d packing9
3d packing10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan