Babagan Kita

Profil Perusahaan

Perusahaan kami yaiku Linyi Yilibao Rumah Tangga Produk Co, Ltd. Kami minangka pabrikan sing didedikake kanggo produksi lan penjualan produk rumah tangga lan produk bayi, kita duwe jalur produksi profesional lan kapasitas produksi sing apik.

Perusahaan kita dununge ing Kota Linyi, duweke Propinsi Shandong, ing sisih lor China. Kutha Linyi minangka salah sawijining pusat logistik ing China sisih lor. Transportasi kasebut trep banget. Wis cedhak banget karo Pelabuhan Qingdao. Biasane kita nggunakake Pelabuhan Qingdao kanggo ngekspor barang. Yen sampeyan butuh, gampang banget kanggo ngeterake barang menyang papan liya ing China kayata Guangzhou, Shenzhen, Yiwu, Shanghai lan Ningbo lsp.

Kita produsen. Kita wis ngasilake lan adol produk bayi lan produk rumah tangga luwih saka 10 taun. Kita duwe jalur produksi profesional lan tenaga kerja trampil, kita duwe akeh pabrik.Umume nggawe tikar dolanan bayi, tikar lipat, meja bocah, bocah geser lan produk bayi lan bocah liyane, uga ngasilake stiker tembok, kursi lan produk rumah tangga liyane. Produk kita duwe akeh sertifikasi, kayata EN71, Tekan, ROHS, ISO lsp.

Waca liyane

Kanthi produk berkualitas tinggi lan rega produk sing cukup, para pelanggan disebar ing saindenging jagad, kayata Eropa (Prancis, Jerman, Rusia, Ukraina, Polandia, Italia, Inggris, Spanyol, Slovenia, lsp), Amerika Utara ( Kanada, Amerika Serikat, Meksiko, lsp.), Amerika Selatan (Brasil, Bolivia, Argentina, Chili, Peru, Kolombia, Ekuador, Uruguay, lsp), Asia Tenggara (Filipina, Vietnam, Kamboja, Myanmar, Thailand, Malaysia, Indonesia, Brunei, lsp.), Asia Kidul (India, Pakistan, Maladewa, Sri Lanka, Bangladesh, lsp.), Timur Tengah (Israel, Mesir, Arab Saudi, Iran, Irak, Yordania, Bahrain, lsp), Oceania (Australia, Selandia Baru, lsp.), Lan Afrika (Nigeria, Afrika Selatan, Tanzania, Kenya, lsp).

Kita netepi filosofi bisnis "pelanggan dhisik, adhedhasar integritas", Kita meksa ngasilake lan adol produk bermutu, saengga kita entuk dhukungan lan kepercayaan saka akeh pelanggan. Yen sampeyan kasengsem karo produk, sampeyan bisa ngubungi kita.
Waca liyane

Pameran

Exhibition1
Exhibition2
Exhibition3
Exhibition6