Meja Bocah Kanthi Bangku Lan Blok Bangunan

Katrangan singkat:

Pendhidhikan: Ana blok bangunan ing ndhuwur meja, lan bocah bisa muter blok pambangun. Iki apik kanggo pendhidhikan bayi.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Meja Bocah Kanthi Bangku Lan Blok Bangunan

Materi

Plastik

Wangun produk

Ketik 01 (babak)

Tipe 02 (segi telu)

Ukurane

Tabel anak:78,5 * 53 * 50cm

Bangku bocah:30 * 23 * 25.5cm

Tabel anak:67 * 67 * 50cm

Bangku bocah:33.5 * 29.5 * 35.5cm

Bobot

udakara 8kg

Udakara 7,3kg

Kemasan

1 unit / karton;

Ukuran karton: 80cm * 21cm * 56cm

1 unit / karton;

Ukuran karton: 79 * 17 * 68cm

1. Pendidikan: Ana blok bangunan ing ndhuwur meja, lan bocah bisa muter blok pambangun. Iki apik kanggo pendhidhikan bayi.
2. Gampang diresiki: Meja anti banyu, sampeyan bisa ngresiki nganggo kain teles, gampang diresiki.
3. Bisa dicopot: Meja lan bangku bocah bisa dibongkar, dadi gampang disimpen.

4. Werna sarwa lan garis mulus
Tabel plastik katon padhang lan warni, saliyane putih, abang, oranye, kuning, ijo, biru, biru lan ungu ... Ana macem-macem warna sing kasedhiya, lan efek visual sing padhang bisa menehi kenyamanan visual. Sanalika, amarga tabel plastik kabeh digawe nganggo cetakan, dheweke duwe karakteristik garis lincir sing luar biasa.
5. Wangun sing beda lan apik
Meja plastik nduweni ciri-ciri pangolahan sing gampang, mula bentuk perabotan iki luwih acak. Bentuk acak negesake ide desain desainer sing dipersonalisasi banget.
6. Ringan, kompak lan gampang dijupuk
Meja plastik rasane entheng lan entheng, sampeyan ora prelu nggunakake gaweyan kanthi gampang
7. Aplikasi macem-macem lan jembar
Meja plastik ora mung cocog kanggo papan umum, nanging uga kanggo rumah tangga biasa.
8. Gampang diresiki lan gampang dilindhungi
Meja plastik reget lan bisa dicuci langsung nganggo banyu, sing gampang lan trep. Kajaba iku, tabel plastik cukup gampang dilindhungi, duwe sarat suhu sithik ruangan lan asor, lan digunakake ing macem-macem lingkungan.

Gambar Rinci

Children Table With Stool And Building Blocks4
Children Table With Stool And Building Blocks2
Children Table With Stool And Building Blocks3

Pengepakan

Gunakake karton kanggo dikemas

Small Slide6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan