Hubungi Kita

Produk Rumah Tangga Linyi Yilibao Co., Ltd.

Alamat

No. 534, Desa Miaoling, Persimpangan Jalan Longshen lan Jalan Papat Gongye, Zona Pangembangan Ekonomi Lanshan, Kota Linyi, Provinsi Shandong, China

Telpon

0086-15376080717
0086-15376088717
0086-19953937111

Whatsapp

0086-15376080717
0086-15376088717
0086-19953937111

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita