EPE Non-beracun Mat-friendly play Mat

Katrangan singkat:

Pelindung: Tikar play EPE alus lan non-slip, bayi bisa dolanan lan nyusup kanthi aman.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Materi

Ukurane

EPE Non-beracun Mat-friendly play Mat

EPE

120 * 180 * 0,5cm

150 * 180 * 0,5cm

180 * 200 * 0,5cm

120 * 180 * 1cm

150 * 180 * 1cm

180 * 200 * 1cm

120 * 180 * 1,5cm

150 * 180 * 1,5cm

180 * 200 * 1,5cm

1. Protektif: tikar play EPE alus lan ora lunyu, bayi bisa dolanan lan nyusup kanthi aman.
2. Edukasi: Ana desain huruf, kewan, nomer lan liya-liyane sing dicithak ing tikar. Desain warna-warni lan apik ing loro-lorone tikar. Iki apik kanggo pendhidhikan bayi.
3. Gampang diresiki: Mat play EPE anti banyu. Sampeyan bisa ngresiki nganggo kain teles, gampang dibersihake.
4. Non-beracun: Tikar play EPE digawe saka busa EPE sing minangka bahan ramah lingkungan.
5. ramah lingkungan: tikar play EPE digawe saka busa EPE sing bahan ora beracun.
6. Non-slip: tikar play EPE non-slip, bayi bisa dolanan lan nyusup kanthi aman.
7. Soft: EPE minangka bahan alus.
8. Werna: Ana desain warna-warni lan apik ing permukaan tikar.
9. Edukasi: Ana desain huruf, kewan, nomer lan liya-liyane sing dicithak ing tikar.
10. Gampang diresiki: Mat play EPE anti banyu. Sampeyan bisa ngresiki nganggo kain teles, gampang dibersihake.

EPE, uga dikenal minangka busa EPE, kasusun saka resin polietilen kerapatan rendah liwat foaming fisik kanggo ngasilake gelembung independen sing ora kaetung. Iki minangka bahan sing ora ana ambu lan ramah lingkungan. Ngatasi kekurangan styrofoam biasa sing ringkih, cacat lan ora pulih. Nduweni macem-macem kaluwihan kayata tahan banyu lan tahan lembab, anti shock, insulasi swara, pengawetan panas, plastisitas sing kuwat, kateguhan sing kuat, daur ulang, perlindungan lingkungan, lan resistensi pengaruh sing kuat. Lumahing kasur nyusup digawe saka bahan iki anti banyu, fleksibel, entheng, lan elastis. Iki uga bisa nyedhot lan nyebar efek eksternal liwat lentur kanggo entuk efek bantalan lan ngatasi kerapuhan styrofoam biasa. , Kekurangan cacat lan pemulihan sing kurang apik. Sanalika, efek pengawetan panas tartamtu, lan bayi ora kuwatir beku nalika muter, lan tikar nyusup uga gampang dibersihake

Gambar Rinci

EPE Play Mat0101
EPE Play Mat0102
EPE Play Mat0103
EPE Play Mat-04
EPE Play Mat0105
EPE Play Mat0106

Pengepakan

1cm ketebalan EPE play mat bisa nggunakake tas PE kanggo dikemas

EPE Play Mat0202
EPE Play Mat0203

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan