EPE Puzzle Mat

Katrangan singkat:

Pelindung: EPE Puzzle Mat alus lan ora lunyu, bayi bisa dolanan lan nyusup kanthi aman.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Materi

ukuran

EPE Puzzle Mat

EPE

60 * 60 * 1,5cm

60 * 60 * 2cm

Iki minangka cara sing apik kanggo nambah produk lan solusi lan ndandani. Misi kita kudu terus nggawe produk artistik lan solusi kanggo konsumen sing duwe keahlian sing apik kanggo Trending Products Folds Play Mat kanggo Didol Rega Murah sing Didamel ing Pabrik China, Kita nampani kabeh pelanggan ing saindenging jagad kanggo nemtokake hubungan perusahaan sing aman lan saling nguntungake, duwe masa depan mengkilap bebarengan.

Kanthi inovasi terus-terusan, kita bakal menehi barang lan layanan sing luwih larang, lan uga menehi sumbangan kanggo pangembangan industri tikar ing omah lan luar negeri. Para pedagang domestik lan manca negara kasebut disambut apik kanggo gabung karo kita supaya bisa tuwuh bareng.

Bahan EPE minangka bahan busa sing ramah lingkungan anyar kanthi bantalan kuat lan resistensi kejut.

Fleksibel, entheng, lan elastis. Bisa nyedhot lan nyebar efek eksternal liwat mlengkung kanggo entuk efek bantalan.

Ngatasi kekurangan styrofoam biasa sing ringkih, (relatif bisa ngomong) cacat lan ora pulih.

Sanalika, EPE duwe seri karakteristik panggunaan unggul kayata ngreksa panas, tahan lembab, isolasi panas, isolasi swara, anti gesekan, anti-penuaan, lan tahan korosi.

Kontrol standar kanthi rincian, tampilake kekuwatan kanthi kualitas ". Organisasi kita ngupayakake nggawe tim karyawan sing efisien banget lan stabil lan golek metode komando berkualitas tinggi kanggo PriceList Murah kanggo China Backpacking Backpacking Lightweight Berkualitas Tinggi Tilam Udara Lipat Mat, proses khusus kita ngilangi kegagalan komponen lan nawakake pembeli kanthi kualitas tinggi sing beda-beda, saengga kita bisa ngontrol biaya, ngrancang kapasitas lan tetep konsisten ing pangiriman wektu.

Dhaptar Harga Murah kanggo rega Foam Play Mat China, Tim rekayasa ahli umume bakal siyap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan tanggapan. Kita uga bisa menehi conto kanthi gratis kanggo memenuhi sarat. Upaya paling apik bakal diproduksi kanggo nyedhiyakake layanan lan merchandise paling apik. Yen sampeyan kepengin bisnis lan barang, priksa manawa sampeyan ngobrol karo ngirim email utawa telpon kanthi cepet. Ing upaya kanggo ngerti barang dagangan lan ekstra perusahaan, sampeyan bisa uga teka ing pabrik kanggo ndeleng. Umume kita bakal nampani tamu saka kabeh jagad menyang bisnis kanggo nggawe hubungan bisnis karo kita.

Gambar Rinci

EPE Puzzle Mat1
EPE Puzzle Mat2
EPE Puzzle Mat5

Pengepakan

Karton

Small Slide6
EPE Puzzle Mat8
EPE Puzzle Mat9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan