EVA Puzzle Mat

Katrangan singkat:

Perlindhungan keamanan lan lingkungan: produk nggunakake proses pencet film EVA, percetakan ramah lingkungan, sehat lan ora beracun.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Materi

Ukurane

XPE Puzzle Mat

XPE

60 * 60 * 1,5cm

60 * 60 * 2cm

1. Perlindhungan keamanan lan lingkungan: produk nggunakake proses pencet film EVA, cetakan ramah lingkungan, sehat lan ora beracun
2. Lumahing anti selip, aman lan non-gondhelan: permukaan anti-selip sing tumata, sikil ora ucul, tutul alus luwih cedhak karo kulit, ningkatake gesekan, supaya bayi muter lan nyusup kanthi luwih aman.
3. Werna cerah lan macem-macem desain: panggunaan macem-macem desain pola, bayi luwih seneng lan menehi papan pilihan luwih akeh.
4. Desain nglukis: macem-macem kekandelan kasedhiya.
5. Gampang diresiki: mung kudu diusap nganggo klambi teles kanggo ngresiki bledug.

Komisi kita kudu menehi pelanggan lan konsumen produk digital portebel paling apik lan agresif kanggo Outlet Pabrik ing China -Menangi kahanan karo konsumen. Sugeng rawuh kanthi seneng banget klien saka kabeh lingkungan sing bakal teka ing ndhuwur kanggo ngunjungi lan nggawe sambungan sing tahan lama.
Elinga, aja bebas ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap lan banjur bakal menehi dhaptar rega sing kompetitif.

Kita nyedhiyakake layanan profesional, balesan cepet, pangiriman sing tepat wektu, kualitas apik lan rega paling apik kanggo para pelanggan. Kepuasan lan kredit sing apik kanggo saben pelanggan dadi prioritas utama. Kita fokus ing kabeh rincian pangolahan pesanan kanggo pelanggan nganti nampa produk sing aman lan apik kanthi layanan logistik sing apik lan biaya ekonomine. Gumantung saka iki, produk kita didol kanthi apik ing negara-negara ing Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Ngikuti filosofi bisnis 'pelanggan dhisik, luwih maju', kita kanthi tulus nampi klien saka omah lan luar negeri kanggo kerja sama karo kita.

Gambar Rinci

EVA Puzzle Mat7
EVA Puzzle Mat8
EVA Puzzle Mat9
EVA Puzzle Mat10
EVA Puzzle Mat11
EVA Puzzle Mat12
EVA Puzzle Mat13
EVA Puzzle Mat14
EVA Puzzle Mat15

Pengepakan

Karton

Small Slide6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan