FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

We are pabrikan, pabrik kita dununge ing Kota Linyi, Provinsi Shandong, China. Lan kita wis ngasilake produk rumah tangga luwih saka sepuluh taun. Pabrik kita duwe sertifikasi ISO9001.

2. Apa sampeyan bisa ngirim Sample sadurunge pesen?

 Yen sampeyan butuh conto kanggo mriksa kualitas lan materi, aku saranake nggunakake conto cilik, minangka bagean saka siji produk lengkap. Lansampel cilik gratis, sampeyan mung kudu mbayar biaya pangiriman.

3. Apa Wektu Pangiriman?

Iku gumantung saka jumlah pesanan sampeyan. Yen jumlah cilik, biasane sajrone 7 dina sawise nampa pambayaran. Yen jumlah pesanan sing akeh, hubungi kami kanggo entuk wektu produksi. 

4. Apa istilah pembayaran sampeyan?

T / T; Yen jumlah cilik, 100% pembayaran nganggo T / T. Yen jumlah akeh, sampeyan bisa mbayar setoran 30% kanthi T / T, saldo 70% kanthi T / T sawise rampung produksi; Sampeyan uga bisa mbayar miturut cara sampeyan, hubungi kita kanggo konsultasi. 

5. Apa Port sing sampeyan muat?

Pelabuhan Qingdao, China 

6. Napa aku milih produk sampeyan?

kita iku gawean, kita bisa menehi rega pabrik kasebut cheapertinimbang perusahaan dagang. Sampeyan bisa Grosir barang langsung saka pabriktanpa wong tengah, bakal ngirit akeh dhuwit. Lan produk perusahaan kualitas tinggi, yaikuadol panas kabeh ndonya.

Pengin kerja sama kita?