Geser Gedhe

Katrangan singkat:

Produk iki warnane padhang, ora gampang luntur, kekuatan dhuwur, anti-statis, tahan abrasi, tahan srengenge, tahan tuwa, resistensi retak, struktur sing aman lan awet, cocog warna sing cocog, lan kombinasi sing cerdas saka macem-macem bagian plastik, sing ndadekke safety, bungah lan krasa urip kanggo bocah.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Ukurane

Geser Gedhe 001

10,5 * 7 * 5,8 m

Geser Gedhe 002

11 * 7,8 * 5,7 m

Produk iki warnane padhang, ora gampang luntur, kekuatan dhuwur, anti-statis, tahan abrasi, tahan srengenge, tahan tuwa, resistensi retak, struktur sing aman lan awet, cocog warna sing cocog, lan kombinasi sing cerdas saka macem-macem bagian plastik, sing ndadekke safety, bungah lan krasa urip kanggo bocah.

Slide penting banget kanggo tuwuh bocah. Muter lan sinau minangka cara paling langsung kanggo nyedhiyakake sawetara kesempatan lan lingkungan game sing apik, supaya bisa nggayuh tujuan dhasar main lan sinau ing tahap pisanan. Liwat game, bocah ora mung bisa olahraga fisik, ngembangake katrampilan motorik, nambah keseimbangan lan koordinasi, nanging uga sinau komunikasi, stimulasi potensial, lan ningkatake katrampilan kognitif lan basa sajrone kegiyatan sosial.

Elingi "dhisikan pelanggan, dhisik kualitas dhisik", kita nindakake kanthi cedhak karo para klien lan nyedhiyakake layanan ahli sing efisien lan spesialis kanggo Pabrik OEM kanggo China Foam Play Mat, Priksaan sampeyan bakal disambut apik lan uga menang pembangunan sejahtera sing kita ngarepake.
Rega Pabrik OEM, Muga-muga bisa kerja sama jangka panjang karo kabeh pelanggan. Lan muga-muga bisa nambah daya saing lan entuk kahanan win-win bebarengan karo para pelanggan. Kita saestu nampi para pelanggan saka saindenging jagad kanggo ngubungi kita apa wae sing sampeyan butuhake!

We seneng reputasi apik banget ing para pelanggan babagan kualitas produk sing apik, rega kompetitif lan layanan paling apik kanggo Diskon Grosir China Kid Bocah Anak Play Gym Baby Sleeping Floor Mat, Sugeng para pembeli, asosiasi perusahaan bisnis lan kanca saka kabeh wilayah saka lingkungan kanggo ngobrol karo kita lan golek kerja sama kanggo entuk bathi.

Gambar Rinci

Large Slide3
Large Slide4

Pengepakan

Gunakake karton kanggo dikemas

Small Slide6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan