Meja Bocah Cilik

Katrangan singkat:

Meja bocah cilik, digawe saka bahan PP, ramah lingkungan. Tabel kasebut kuwat lan awet, kanthi bolongan meja ing loro-lorone, bisa digunakake kanggo panyimpenan.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produksi

Meja Bocah Cilik

Materi

PP

Ukurane

58 * 29.5 * 20.5cm

Bobot

udakara 0,65 kg / unit

Werna

Iki produk warna sing disesuaikan. Disesuaikan miturut nomer warna sing diwenehake dening pelanggan. Paling ora 1000 unit saben warna

Pengepakan

Karton;

12 unit / karton;

Ukuran karton: 61 * 32.5 * 43cm

Kapasitas Loading Siji Wadhah

Wadhah 20GP

Wadhah 40GP

Wadhah 40HQ

359 karton

(4308 unit)

732 karton

(8784 unit)

834 karton

(10008 unit)

Meja bocah cilik, digawe saka bahan PP, ramah lingkungan. Tabel kasebut kuwat lan awet, kanthi bolongan meja ing loro-lorone, bisa digunakake kanggo panyimpenan. Lan meja ukurane cilik, cocog banget kanggo bocah-bocah. Iki produk bayi sing larang banget lan laris ing Eropa lan Amerika.
Iki produk warna sing disesuaikan. Disesuaikan miturut nomer warna sing diwenehake dening pelanggan. Paling ora 1000 unit saben warna.

Kita duwe grup efisiensi sing mumpuni kanggo nawakake dhukungan banget kanggo klien. Biasane, kita ngetutake prinsip, sing fokus ing target pelanggan kanggo Diskon Biasa China XPE Lipat / Bocah / Dolanan Bayi Lipat / Dolanan Dolanan Anak / Kegiatan Dolanan XPE / Climbing / Multifungsi Pendidikan / Karpet Karpet Tikar, Kita ngurmati kepala inti utama Kejujuran ing bisnis, prioritas ing layanan lan bakal nggawe sing paling apik kanggo nawakake pelanggan kanthi produk bermutu lan layanan sing apik banget.

Small Children Table14

Gambar Rinci

Small Children Table8
Small Children Table9
Small Children Table10
Small Children Table11
Small Children Table12
Small Children Table12

Pengepakan

Small Children Table17
Small Children Table18

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan