Meja Bocah Cilik

  • Small Children Table

    Meja Bocah Cilik

    Meja bocah cilik, digawe saka bahan PP, ramah lingkungan. Tabel kasebut kuwat lan awet, kanthi bolongan meja ing loro-lorone, bisa digunakake kanggo panyimpenan.