Geser Cilik

Katrangan singkat:

Produk iki warnane padhang, ora gampang luntur, kekuatan dhuwur, anti-statis, tahan abrasi, tahan srengenge, tahan tuwa, resistensi retak, struktur sing aman lan awet, cocog warna sing cocog, lan kombinasi sing cerdas saka macem-macem bagian plastik, sing ndadekke safety, bungah lan krasa urip kanggo bocah.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Materi

Ukurane

Volume

Bobot

Geser Biasa

Plastik

180 * 80 * 125 cm

udakara 0,3 CBM

udakara 12,5 KG

Geser Gajah

Plastik

180 * 80 * 100 cm

udakara 0,3 CBM

udakara 12,5 kg

Produk iki warnane padhang, ora gampang luntur, kekuatan dhuwur, anti-statis, tahan abrasi, tahan srengenge, tahan tuwa, resistensi retak, struktur sing aman lan awet, cocog warna sing cocog, lan kombinasi sing cerdas saka macem-macem bagian plastik, sing ndadekke safety, bungah lan krasa urip kanggo bocah.

Slide minangka peralatan olahraga sing komprehensif, lan kegiatan slide mung bisa ditindakake kanthi menek. Bocah-bocah mbutuhake kekarepan lan kapercayan sing mantep kanggo muter slide, sing bisa nuwuhake semangat kendel. Nalika bocah "swish" mudhun, dheweke bisa ngrasakake seneng kanthi sukses. Geser minangka salah sawijining peralatan kanggo kegiyatan olahraga bocah, sing umume ditemokake ing taman kanak-kanak utawa taman dolanan bocah.

Keuntungan kegiatan
Mung liwat pendakian, bisa aktivitas geser. Bocah-bocah sing muter slide butuh kekarepan lan kapercayan sing mantep, sing bisa nuwuhake semangat kendel anak. Ing game bisa ngrasakake seneng sukses.

Gambar Rinci

Small Slide4
Elephant slide

Pengepakan

Gunakake karton kanggo dikemas

Small Slide6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan