TPU Tikar Lipat

Katrangan singkat:

Ora beracun lan ramah lingkungan: Tikar lipat TPU digawe saka TPU minangka bahan aman, ramah lingkungan lan ora beracun kanggo bayi.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Materi

Ukurane

Bobot

TPU Tikar Lipat

TPU

130 * 190 * 1cm

udakara 6 kg / potong

1. Jembar atose: Kanthi ngganti rasio saben komponen reaksi TPU, produk kanthi kekerasan sing beda bisa dipikolehi, lan nalika atose mundhak, produk isih njaga elastisitas lan resistensi nyandhang sing apik.

2. Kekuwatan mekanik sing dhuwur: produk TPU duwe kapasitas bantalan beban, resistensi dampak lan kinerja penyerapan kejut sing apik banget.

3. Resistensi kadhemen sing apik banget: TPU duwe suhu transisi kaca sing sithik lan isih njaga elastisitas, keluwesan lan sifat fisik liyane kanthi minimal 35 derajat.

4. Kinerja pangolahan sing apik: TPU bisa diproses kanthi cara pangolahan bahan termoplastik umum, kayata cetakan injeksi, ekstrusi, lan kalender. Sanalika, TPU bisa diproses kanthi persentase bahan tartamtu tartamtu kanggo entuk paduan polimer kanthi sipat komplementer.

Perusahaan kasebut nyengkuyung filsafat "Dadi nomer 1 kanthi kualitas dhuwur, didhasarake rating kredit lan dipercaya kanggo tuwuh", bakal terus ngladeni konsumen sing wis ketinggalan jaman lan anyar saka omah lan jaban rangkah kanthi panas kanggo Quot for China Baby Floor Mats for Crawling , Apa luwih dibutuhake info luwih lengkap, elinga nelpon kita sawayah-wayah!

Quot for China Baby Play Mat lan Play Mat rega, Sawise pirang-pirang taun nggawe lan ngrembaka, kanthi kaluwihane talenta mumpuni trampil lan pengalaman pemasaran sing sugih, prestasi sing luar biasa ditindakake kanthi bertahap. Kita entuk reputasi apik saka pelanggan amarga kualitas produk sing apik lan layanan purna jual sing apik. Kita saestu pengin nggawe masa depan sing luwih sejahtera lan subur bebarengan karo kabeh kanca ing omah lan ing luar negeri!

Gambar Rinci

TPU Folding Mat1
TPU Folding Mat2
TPU Folding Mat5

Pengepakan

Gunakake tas lan karton sing ora ditenun kanggo mat mat

TPU Folding Mat8
TPU Folding Mat9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan