XPE Fold Mat (Edge Ditekan)

Katrangan singkat:

Pelindung: Tikar lipat XPE alus lan non-slip, bayi bisa dolanan lan nyusup kanthi aman.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Materi

Ukurane

XPE Fold Mat (Edge Ditekan)

XPE

150 * 200 * 0.8cm

180 * 200 * 0.8cm

150 * 200 * 1cm

180 * 200 * 1cm

180 * 200 * 1,5cm

Tikar Crawling umume kasusun saka XPE. Lapisan tengah yaiku XPE (busa XPE, bahan sing ramah lingkungan tanpa ambu, asring digunakake ing kemasan panganan), lan lapisan ing ndhuwur yaiku bungkus plastik (film warna sing ramah lingkungan, digunakake kanggo nyithak pola). Tikar nyusup bayi diwiwiti ing Jepang lan Korea Selatan, lan wis diwasa ing pasar Jepang lan Korea Selatan, lan kesadaran ing pasar Tiongkok mboko sithik. Kasedhiya akeh jeneng alias tikar nyusup bayi, tikar nyusup bayi, tikar dolanan bayi, lan tikar kegiatan bayi. Kasunyatane, dheweke kabeh nuduhake tikar nyusup bayi.

1. Non-beracun lan ramah lingkungan: Mat lempitan XPE digawe saka busa XPE sing aman, ramah lingkungan lan ora beracun kanggo bayi.
2. Pelindung: Tikar lipat XPE alus lan ora lunyu, bayi bisa dolanan lan nyusup kanthi aman.
3. Pendidikan: Ana alfabet, kewan, nomer lan liya-liyane sing dicithak ing tikar. Desain warna-warni lan apik ing loro-lorone tikar. Iki apik kanggo pendhidhikan bayi.
4. Gampang diresiki: Mat tikungan XPE anti banyu. Sampeyan bisa ngresiki nganggo kain teles, gampang dibersihake.
5. Portable: Mat tikungan XPE bisa dilipat lan dikemas ing tas tangan (tas sing ora ditenun), bisa digawa portebel.
6. Iki pengaruhe nglindhungi bocah ..
7. Penak: bisa dilipat, gampang digawa.
8. Werna warna: desain lan pola sing beda-beda.
9. Non-beracun lan ramah lingkungan: materi XPE. Aman lan ora beracun kanggo bocah.
10. Gampang diresiki: Mat tikungan XPE anti banyu, yen tikar reget, bisa diresiki kapan wae kanthi ngusap udan.
11. Pendidikan: Ana kewan lan aksara ing alas lempitan XPE, lan warnane kaya, sing nduwe pengaruh pendidikan marang bocah-bocah.
12. Anti-slip: Mat tikungan XPE aman lan non-slip, bocah ora bakal mbebayani.

XPE mat bisa disesuaikan
1. Pola, ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.
2. Nalika pelanggan kudu ngatur, luwih dhisik kudu ngirim gambar desain, lan ngramal rega adhedhasar jumlah warna.
3. Pelanggan kudu ngatur, kudu entuk jumlah minimal, lan kudu nggawe cetakan anyar.

Gambar Rinci

XPE Folding Mat (Pressed Edge)0101
XPE Folding Mat (Pressed Edge)0104
XPE Folding Mat (Pressed Edge)0103
XPE Folding Mat6
XPE Folding Mat2
XPE Folding Mat3
XPE Folding Mat
XPE Folding Mat1
XPE Folding Mat4

Pengepakan

Gunakake tas sing ora dirajut kanggo kemasan individu, lan tas anyaman amba (utawa karton) ing njaba

XPE Folding Mat (Pressed Edge)0102
XPE Folding Mat (Pressed Edge)0103
XPE Folding Mat (Pressed Edge)0104
big woven bag
XPE Folding Mat (Pressed Edge) packing
Non-woven bag (4).jp

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan