XPE Non-beracun Eco sing ramah lingkungan

Katrangan singkat:

Non-beracun lan ramah lingkungan: Mat play XPE digawe saka busa XPE sing aman, ramah lingkungan lan ora beracun kanggo bayi.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Materi

Ukurane

XPE Non-beracun Eco sing ramah lingkungan

XPE

120 * 180 * 0,5cm

150 * 180 * 0,5cm

180 * 200 * 0,5cm

120 * 180 * 1cm

150 * 180 * 1cm

180 * 200 * 1cm

120 * 180 * 1,5cm

150 * 180 * 1,5cm

180 * 200 * 1,5cm

1. Non-beracun lan eco-friendly: Mat play XPE digawe saka busa XPE sing aman, ramah lingkungan lan ora beracun kanggo bayi.
2. Perlindhungan: XPE play mat minangka alus lan non-slip, bayi bisa muter lan nyusup kanthi aman.
3. Pendidikan: Ana alfabet, kewan, nomer lan liya-liyane sing dicithak ing tikar. Desain warna-warni lan apik ing loro-lorone tikar. Iki apik kanggo pendhidhikan bayi.
4. Gampang diresiki: XPE play mat iku anti banyu. Sampeyan bisa ngresiki nganggo kain teles, gampang dibersihake.
5. Kuwat lan luwih awet: XPE play mat luwih kuat lan luwih awet tinimbang EPE play mat.
6. Non-beracun: Mat play XPE digawe saka busa XPE sing minangka bahan ramah lingkungan.
7. Ramah lingkungan: Mat play XPE digawe saka busa XPE sing bahan non-beracun.
8. Non-slip: tikar play XPE non-slip, bayi bisa dolanan lan nyusup kanthi aman.
9. Soft: XPE minangka bahan alus.
10. Werna: Ana desain warna-warni lan apik ing permukaan tikar.

Saiki kita duwe tim kinerja sing trampil kanggo nyedhiyakake layanan sing apik kanggo konsumen. Kita asring ngetutake prinsip, fokus ing target pelanggan kanggo rega paling murah China Waterproof Anti-tabrakan Non-Toxic BPA Gratis Lipat lan Portable XPE Baby Play Mat, ngupayakake supaya bisa sukses terus adhedhasar kualitas, linuwih, integritas, lan lengkap pangerten babagan dinamika pasar.

Rega paling murah China Baby Play Mat lan rega Foam XPE, Saiki jaringan sales terus saya ningkat, ningkatake kualitas layanan kanggo memenuhi permintaan pelanggan. Yen sampeyan kasengsem karo solusi apa wae, sampeyan kudu ngubungi kita kapan wae. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo sampeyan mbesuk.

Gambar Rinci

XPE Play Mat-1
XPE Play Mat-2
XPE Play Mat-3
XPE Play Mat-4
XPE Play Mat-5
XPE Play Mat-6

Pengepakan

Kothak play XPE ketebalan 0,5cm bisa nggunakake tas non-anyaman lan tas PE kanggo dikemas.
1cm, 1,5cm ketebalan XPE play mat mung bisa nggunakake tas PE kanggo dikemas

EPE Play Mat0202
EPE Play Mat0203

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan