XPE Puzzle Mat

Katrangan singkat:

Ora beracun lan ramah lingkungan: XPE Puzzle Mat digawe saka busa XPE sing aman, ramah lingkungan lan ora beracun kanggo bayi.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

Materi

ukuran

XPE Puzzle Mat

XPE

60 * 60 * 1,5cm

60 * 60 * 2cm

1. Non-beracun lan ramah lingkungan: XPE Puzzle Mat digawe saka busa XPE sing aman, ramah lingkungan lan ora beracun kanggo bayi.
2. Pelindung: XPE Puzzle Mat alus lan ora lunyu, bayi bisa dolanan lan nyusup kanthi aman.
3. Pendidikan: Ana alfabet, kewan, nomer lan liya-liyane sing dicithak ing tikar. Desain warna-warni lan apik ing tikar. Iki apik kanggo pendhidhikan bayi.
4. Gampang diresiki: Mat teka-teki XPE anti banyu. Sampeyan bisa ngresiki nganggo kain teles, gampang dibersihake.
5. Luwih awet lan kuwat: Tikar puzzle XPE digawe saka busa XPE sing luwih awet lan luwih kuwat tinimbang tikar EPE puzzle.

Umume berorientasi pelanggan, lan tujuan utama kanggo dadi ora mung panyedhiya sing paling dipercaya, dipercaya lan jujur, nanging uga mitra kanggo para pelanggan Pangiriman Anyar kanggo China Pabrik Gawe Reresik Harga Desain Anyar Durable XPE EPE Lantai Tikar Foam Lantai Tikar Tikar Lantai Busa, Kita yakin sampeyan bakal seneng karo rega jual sing realistis, produk lan solusi berkualitas tinggi lan pangiriman kanthi cepet. Muga-muga sampeyan bisa menehi prospek kanggo nyedhiyakake sampeyan lan dadi mitra paling apik!

Kita terus ningkatake lan nyempurnakake barang dagangan lan ndandani. Sanalika, kita ngrampungake kanthi aktif kanggo nindakake riset lan kemajuan kanggo 100% Pabrik Asli China Soft Waterproof Non-Toxic Baby Play Mat Cartoon Large XPE Puzzle Play Mat, Kita seneng banget nyambut gawe saka kabeh golongan kanggo mburu kerja sama. lan ngasilake sesuk sing luwih apik lan apik.

100% Pabrik Asli China Foam Floor Folding Baby Play Mat lan Baby Foam Play Mat rega, adhedhasar prinsip pandhuan kualitas minangka kunci kanggo pangembangan, kita terus-terusan ngupayakake ngluwihi pangarepan para pelanggan. Kaya ngono, kita kanthi tulus ngundang kabeh perusahaan sing duwe minat kanggo ngubungi kita kanggo kerja sama mbesuk. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan kudu ngubungi luwih becik. Matur nuwun Peralatan canggih, kontrol kualitas sing ketat, layanan orientasi pelanggan, ringkesan inisiatif lan perbaikan cacat lan pengalaman industri sing jembar ndadekake kita bisa njamin kepuasan lan reputasi pelanggan sing luwih akeh, minangka imbalan, menehi luwih akeh pesenan lan mupangat. Yen sampeyan kasengsem ing barang dagangan, elinga aja bebas hubungi kita. Enquiry utawa kunjungan menyang perusahaan kita sambutan. Muga-muga bisa miwiti kemitraan win-win lan grapyak karo sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng rincian liyane ing situs web.

Gambar Rinci

XPE Puzzle Mat01
XPE Puzzle Mat02
XPE Puzzle Mat03

Pengepakan

Karton

Small Slide6
XPE Puzzle Mat5
XPE Puzzle Mat3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan